Välkommen in för bok- eller restips!fredag 22 augusti 2014

Barnens favorit- Middle Farm, Sussex


Samtliga foton: Bokcaféet i byn
God kväll från Skåne!
Hoppas helgen börjat bra!
Pojkarna och jag har tillbringat eftermiddagen hemma hos goda vänner och fikat på muffins, klappat söta kaniner och lekt och umgåtts. En toppen start på helgen!

Kaninbesöket idag fick mig att minnas vår dagsutflykt till pojkarnas favorit ställe under vår vecka i East Sussex- den välskötta, barnvänliga gården Middle Farm.
Här handlade vi underbara produkter i deras farm shop (ostar, egna korvar, egen mjölk, marmelader, frukt etc), barnen fick bekanta sig med gårdens djur, hoppa i en halmlada, låtsas köra traktor, besökte en suveränt fin presentbutik,äta lunch och träffade på mängder av kaniner, höns, kossor, kalvar, grisar och många andra fyrbenta. Pojkarna fullkomligt älskade stället och ville aldrig åka därifrån!

Kommer vi till Sussex igen blir det ett nytt besök på Middle Farm!
Njut helgen!
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Åh så roligt, vilken härlig farm...alltid lika kul att kika in till dig och ta del av dina fina bilder!
  Ha den bästa av helger!
  Kramis,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Förstår att barnen gillade det stället! Vilka underbara kaniner , som gosedjur:)

  SvaraRadera
 3. Ni måste verkligen ha haft en toppensemester i England, så härligt! Jag blir så glad över att få ta del av alla härliga bilder och vad ni varit med om.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 4. Du undrade om månadens bok i vår bokcirkel.Just nu läser vi boken "inget allvarligt " av Justine Lévy, lite roligt var det att jag köpte hennes tre svenska översättningar i somras och hade precis läst ut de två första när en av ruggugglorna kom med den här som månadens bok :) Vi har snart vart igång 1 år så böckerna på listan är alla vi läst hittills ..men jag har lagt till några nu som jag missat :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ovärdig dotter menar jag , inget allvarligt är nr 2

   Radera