Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 5 november 2013

Prisvärt flyg + ö-vistelse att se fram emot

 
Fornalutx, MallorcaSamtliga foton: Bokcaféet i byn
God morgon vänner!
Kikar in och önskar er en fin tisdag! I södern skiner solen- fantastiskt!
Så mkt härligare en dag känns med lite solsken i luften och vad ljust det blir!!!
 
Igår kväll hittade vi väldigt prisvärda flygbiljetter till Mallorca i vår (knappt 4500 kr totalt för oss fyra!) så självklart fick det bli en bokning! Billigare direktflyg än så går inte att finna (om man inte reser Ryanair förstås). Det är SAS som har en priskampanj på flyg för perioden 18 november 2013 - 31 maj 2014. Sista bokningsdag idag den 5 november.
 
Ett tips när ni letar flygbiljetter är att kolla flygbolagens- samt resesajternas hemsidor på lite olika tider och dagar för bästa pris. Vårt flyg kostade dagen före 5200 kr, igår förmiddag 5800 kr och sedan på kvällen ca 4500 kr för samma flygtider och datum. Glöm inte heller att många av dem har flygkalender, som de kallar dem, där man får upp billigaste pris för de olika dagarna den månad man avser resa. Kan man vara flexibel med datumet, någon dag hit eller dit, finns det tusenlappar att spara.
 
Nu ler jag lycklig med Mallorcavyer på näthinnan och vet att snart, snart, får vi återse vår favorit ö!
 
Må så gott!
Kram Anna


10 kommentarer:

 1. Ååå så roligt med en resa att se fram emot! Det finns verkligen billiga biljetter om man håller koll, tyvärr är jag lite dålig på att just hålla koll... Så tack för påminnelse! :) Förstår att ni längtar till er favorit-ö, så underbart att ha en resa att längta efter! Själv sitter jag och letar flygbiljetter till Malaga, ev kan det bli en liten tripp till södra Spanien framöver då Klaras kompis har flyttat dit.

  Så skönt att ni haft sol idag, själv minns jag knappt när jag såg solen senast. Här är bara grått och regnigt. Men förhoppningsvis kan vi få några solstrålar i ansikten så småningom!

  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Oj det där var ju riktigt billigt, förstår att ni inte kunde stå emot det! Mallorca vill jag tillbaka till någon gång och bl a visa barnen var vi gifte oss. Annars är jag mer förtjust i Grekland än Spanien faktiskt. Har ni varit mycket i Grekland? Tror Parga är min favorit där.
  Ha en skön dag
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 3. Vi gifte oss i svenska kyrkan i Palma.
  Men så praktiskt att ha föräldrar som har hus på Mallorca, så mysigt.

  SvaraRadera
 4. Beautiful are your photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 5. Grattis till billigt flyg! Verkligen bra pris :) Kan tro att du är glad att ha detta att se fram emot. Första resan till Mallis för lillkillen då. Bor dina föräldrar här året runt? Vart bor dom?
  Tack för alla dina fina kommentarer som gör mig glad. Även dina tips från ön. Vi har mycket kvar att upptäcka på denna pärla. Idag har vi haft ljuvligt väder med närmare 25 grader och sol. Há en fortsatt skön kväll. Kram från Palma

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med en resa att se fram emot:) Låter ljuvligt och vilket bra pris för flyget!
  Ha det fint!
  Förkylda kramar
  Suz

  SvaraRadera
 7. Men wow, vad kul! Då har ni verkligen någonting att se fram mot!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. TACK kära ni för era härliga, fina kommentarer! De lyser upp i novembermörkret!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Åh Anna! Jag förstår hur ni längtar till er ö. Speciellt nu när mörkret sänker sig allt tidigare på dagen här hemma. Och vad gott att ha en resa att se fram emot. Och jag gör som jag alltid gör, ser fram emot att få resa genom dina ord och bilder här på bloggen. :)

  Här planeras det också för resa. November är en bra månad för resplaner. Att få drömma och längta lite. Det bli ö-resa för oss också. ;)

  Kram på dig du fina♥

  SvaraRadera
 10. I bloggvärlden kan man då hitta många guldkorn.
  Här inne har jag inte varit så det får bli en runda i din blogg.
  Läser Lucy Dillons bok Och så levde de lyckliga. I den finns ett bokaffär, dock ej café, men en kopp kaffe kan man få. Och så hittar man en blogg med samma inriktning, det är kul.
  Det här tippset om Mallorca var ju jätte spännande, dock försent och få specialpriset men ändå.
  Maken och jag är så sugna och få komma iväg någonstans.
  Ha det så bra i din bloggvila, tittar in här till våren igen :-)
  Annelie

  SvaraRadera