Välkommen in för bok- eller restips!lördag 27 juli 2013

Sommarliv i trädgården


Fredagkväll i trädgården


Radion lyftes ut från gamla stallet igår och bjöd på operatoner från Wagner i sommarkvällen

Jag trodde jag köpte en liten badpool men.....!

Tomaterna har börjat bli färdiga. Söta och goda är de!
 

Växthusdörren i morse

Sommarfrukost

Luktärtor

Fler luktärtor
 


 
Familjens yngste- Lille O, nu dryga 6 veckor gammal och 4 kilo "tung"!

 
Stora sonen på väg upp i boken
Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
Lördag och ännu en fin sommardag. Denna sommar kommer vi minnas länge av många anledningar!

Stora sonen och jag inledde morgonen på stranden. En stunds sandslottsbyggande.
Mysigt!
Annars tillbringar vi största delen av denna sommar hemma i vår trädgård. Just nu skördar vi dagligen i land och växthus. Såväl blommor som grönsaker.
,
Igår kväll sov lillebror skönt ute i vagnen, ur vår gamla trädgårdsradio strömmade vackra toner ur Wagnerstycke, storebror och jag plockade hallon för fulla muggar, tog in nya buketter med luktärtor och stegade tillsammans med mannen upp platsen för en pergola. Honungsrosor står på tur denna gång!

Hoppas ni njuter sköna sommardagar!
Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Go kväll Anna!
  Härliga bilder som alltid. Jag tänkte på att jag skulle vilja sitta i dina trädgårdsstolar där utanför stallet och lyssna på Sommar i P1. Jag lyssnar för fullt på så många jag hinner och förundras över alla dessa fantastiska berättare som finns där ute. Så många historier som berör. Människor jag faktist inte hört talas om och som gör att jag inser att jag varit borta länge från Sverige men de ger mig en insikt i hur det är nu. Sommarpratarna är en skatt. Lyssna igår på Özzen Nujen (stavning?) och Tareq Taylor. Om du inte lyssnat så gör det. Jag blev alldeles tagen och fascinerad av deras historier. Sedan är det väll inte fel med Wagner som strömmar ur radion heller men.... :-)
  Er lilla O ser så ljuvlig ut. Han ser ut som om han vet en massa saker redan, klok liksom.
  Måste komma ihåg att jag i år ska odla luktärtor.
  Kram till dig och ha en skön vecka
  Anette

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!

  Jag tycker så mycket om er fina trädgård. En riktig oas. Och vilken lycka att njuta av denna plats tillsammans med dina tre killar. Ta dagarna som de kommer och samla kropp och själ full med sommar.

  Här hemma äter och äter vi. Bär- och fruktskördar är helt galna i år. Minns inte när de var så stora sist. Och vi äter och njuter. Idag såg vi de första mogna björnbären också. Det är dags att börja lagra lite sommar i frysen. Till de där kalla vinterdagarna då snön yr utanför våra fönster och vi behöver en dos sommar.

  Ta hand om dig vännen och tack för all värme som du alltid strör omkring dig.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Sommarfrukost, luktärtor, Wagner, sommarsol, gosig bebis....kan det vara bättre?


  LJUVLIGT!

  Så njutningsfullt att se och läsa

  KRAM finaste Anna.

  SvaraRadera
 4. Men så söt han är, lille O, det har ni gjort bra!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Skön lösning med radion :-) Du har fångat så många fina ögonblick med din kamera, såna fina glimtar från ditt liv. Underbart helt enkelt.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Nu var det länge sedan jag tittade in hos dig, jag har tagit en rejäl datorpaus. Sommaren går så fort och eftersom jag jobbat mycket sista veckorna har jag försökt lägga så mycket tid som möjligt på familjen och solen. Skönt!

  Så stor lille O har blivit, och han är söt så man smälter! Det växer så det knakar i er trädgård och jag kan tänka mig att ni njuter som bara den. Jag kan nästan känna doften av luktärtor ända hit! Er dag i Helsingborg... Wow vilket ställe! Och tusen tack för boktips, jag har bara läst två av dom du skrev om så jag fick några nya bokidéer där. Livet efter dig var så bra, så bra, så bra! Verkligen sommarens bästa, även om jag har läst flera riktigt bra böcker på sistone. Jag måste förresten ta itu med det där bokinlägget jag så länge tänkt göra, det har inte blivit av.

  Nu ska jag börja förbereda för nattjobb här så det får bli en kort hälsning denna gång. Men nu ska det inte dröja lika länge tills jag tittar in nästa gång!

  Ha det fint och hälsa så mycket till familjen!

  Stor och varm sommarkram
  Elin

  SvaraRadera
 7. Kram på dig Anna! Jag hoppas att du och familjen har det riktigt gott och njuter av den fantastiska sommaren.♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera