Välkommen in för bok- eller restips!



fredag 7 juni 2013

Återblick och att blicka framåt med längtan!

Med vår Lilleman midsommarafton 2010, snart blir han vår Storeman!

Hej vänner!
Kikar in en snabbis för att önska er en riktigt skön helg!
Här hemma njuter vi av en magisk kväll med svalkande vind, skön temperatur och riktig "Summerfeeling"!
 
Ramlade på detta foto, vår sons första midsommarafton, och blev lite nostalgisk. Så fort tiden går! Ikväll fullkomligt susade han fram på sin cykel mellan fälten.
Familjens väntade tillskott hinner nog inte komma till midsommar (fast man vet ju aldrig!).
Igår fick jag en leverans fina bebiskläder av min syster. De ser knappt använda ut och går i de finaste av blå (min favoritfärg!) pasteller.
Jag titta på de små kläderna och inser att snart har vi en sådan liten bebis hos oss igen!
Närmast ofattbart men väldigt spännande!!
Denna gång har vi satsat på en vagga som ska hänga ovanför våra sängar.
Den bara väntar på att börja användas!
Väntans tider fyller vi med underbar trädgårdstid, jag nyper mig ständigt i armen och frågar mig själv och mannen om det alltid är så här vackert så här års!!
 
Njut helgen!
Kram Anna


8 kommentarer:

  1. Å, härligt foto Anna! Så ljuvligt med en bebis till snart!
    Mmm...jag bara suger in allt fint som jag missat här. Jag läste just hos Elin om besöket hos er. Vilken lycka och jag måste erkänna att jag gärna suttit med och njutit av sällskapet och den vackra miljön ;)

    Ha en fin helg kära du!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta!
      Du hade varit hjärtligt välkommen!! En vacker dag kanske du har vägarna förbi, vem vet?!
      Trevlig helg du med!
      Kram Anna

      Radera
  2. Halloj!
    Visst är det spännande när nr:2 ska dyka upp. Visst minns man hur det var första gången men samtidigt glömmer man vissa saker. Minns fortfarande så tydligt att jag inte kunde fatta hur små blöjerna var och att det skulle passa babyn hade jag svårt att tänka mig. Så när hon väl kom, tjej nummer två och blöjan skulle på så blev jag ännu mer mållös när de var för stora. Hur kan någon vara så liten? Dessutomm att byta blöja och du vet när man tar greppet runt fötterna för att lyfta upp och få på blöjan. Har man en typ 2-3 åring så väger du ju en del och så när man lyfter babyns ben ja då far ju nästan hela babyn upp i luften för man glömt bort hur lite de väger. Ja bara en sådandär grej jag alltid tänker på :-)
    Såg dina fina bilder från tjejträffen i växthuset. Vilka ställen du tog tjejerna till och att Bollywood kom till Österlen? Vad filmar de där? Vet att de gillar österikiska bergstoppar, men Österlen.
    Här njuter jag av långhelg och sover länge och sitter uppe sent så det tar ut varandra. Men det är så skönt i soffan med ljus och dator i knät. Har precis sett en härlig film så livet känns himla bra.
    Ha det fint!
    Kram vännen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anette!
      Härliga reflektioner som jag glädjer mig över att få ta del av!
      Jag tvättar just nu bebiskläder storlek 56 och jösses så små de är. Kan ngn verkligen tänkas ha dem?!! Jag vet ju att svaret är ja...!
      Tydligen letar indierna ständigt nya exotiska miljöer för sina inspelningar. Denna gång var det för en musikvideo och i dagarna ska en ny Bollywood film filma vid Ale Stenar. Kanske behövs lite variation till alptopparna?!
      Härligt när man får en sådan där riktigt skön, mysiga, bara-vara-nöjd kväll! Länge sedan jag såg en bra film nu. Kan längta lite efter det men ha istället läst en massa bra böcker. Senast en suverän deckare av norska Unni Lindell (tror jag hon heter...!).
      Njut söndagkvällen!
      Kram Anna

      Radera
  3. Godkväll!

    Vilken härlig bild på dig och sonen, han hade samma strålande leende redan då! Ja tänk att lilla bebisen snart är här, jag förstår att det är både ofattbart och stort. Och man hänger inte riktigt med på samma sätt i graviditeten när man har ett äldre syskon att ta hand om. Men snart får ni gosa med den lille, vilken lycka!
    Nu är det dags att sova här, jag var bara tvungen att göra en supersnabb liten bloggrunda innan. Det får bli mer i morgon!

    Kram Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Elin!
      Härligt att du tog dig tid att kika in! Hoppas du haft en toppen dag med sol och värme! En vecka sedan vår mysiga rundtur här, tiden går snabbt!
      Vi hörs snart igen!
      Kram Anna

      Radera
  4. Det andas kärlek om bilden av dig och lilleman. Så fina ni är och vilken lycka det är att få vara med på deras resa. Det är stort att bli storebror och att välkomna ytterligare en familjemedlem. Och vet du vad det mest fantastiska av allt är Anna? Jo, att hjärtat är oändligt med föräldrakärlek. När ännu ett barn föds öppnas en ny kammare upp i hjärtat. En kammare fylld med lika mycket kärlek som för det första barnet. Magiskt och helt underbart!

    Själv kan jag knappt tro att våra tjejer redan har blivit så stora. Hur gick det till? Det känns ju som om det var igår de föddes. Det är lycka att få vara med på deras resa och varje guldålder avlöses av en ny.♥

    Snart Anna, snart ska i få välkomna er efterlängtade familjemedlem. Härligt!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Den blicken och Det leendet, obetalbart!

    SvaraRadera