Välkommen in för bok- eller restips!lördag 21 januari 2012

Att ha bokat en resa
Como sjön, Italien, båda bilderna lånade från Google Pictures
Hej vänner!
Hur har ni det på lördag eftermiddagen?
Hos oss faller snöblandat regn och blåser. Vi ser på skidskytte och har tända ljus inomhus.

Igår kväll i januarimörkret färdades vi i tankarna och med datorns hjälp till norra Italien och Como sjön. En weekendresa bokades till försommaren! Vi ska njuta av det italienska köket, göra båtturer på sjön mellan olika byar och städer, bara sitta på hotellets veranda och blicka ut över sjön med alperna i bakgrunden.  Vi flyger till Milano och ska sedan ta tåget upp till Como och vidare med buss eller båt till den ort vi ska bo i.
Spännande med nytt resmål att upptäcka!
Längtar!
Allt för idag!
Önskar er alla en härlig lördag kväll!
Kram Anna

PS. Jag tackar så mkt för de positiva responser och vänliga ord ni lämnat gällande bloggens bokrecensioner. Det både värmer och inspirerar att läsa mer och förstås recensera mer!


12 kommentarer:

 1. Åhh, vilken resa! Det är ju så galet vackert där nere. Vi har bara passerat utmed Comosjön när vi bilade ner till Bibione. Dumt nog stannade vi inte för då hade vi så bråttom till havet :/ Vilket jag ångrar djupt idag!

  Men det ska bli spännande att läsa vad du tyckte när ni kommer hem!

  Alltid skoj att ha resor att se fram emot :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. När min äldsta dotter Rebecca tog studenten, åkte vi just dit! Vi gjorde precis det ni ska göra....och det är underbart!

  Vi hade en rolig början med hyrbilen in till Milano och så färden mot Locarno. Jag ska titta på bilderna nu. Ljuvliga omgivningar.

  Anna, du piggade upp mig nu! Snön vräker ner och jag blev alldeles pirrig av bilderna och er resa.

  Ha en fin lördagkväll!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ah Italien!! Kunde tänktt mig tillbaka..köra runt på små platser o bara se o njuta! Inte minst GOD MAT c",)

  Klem anna

  SvaraRadera
 4. Ååå Anna, så härligt! Nu blir jag alldeles pirrig i magen trots att det inte ens är jag som ska åka, men jag tycker ju att det är så roligt när vänner bokar och börjar planera för spännande resor! Du kan inte ana hur mycket jag ser fram emot att få läsa om denna resa och se bilder så småningom, Italien är ju ännu outforskat för mig.

  Vi har haft en lugn och skön lördag, har städat lite och grejjat här hemma. Vi håller bland annat på att möblera om och fixa lite i Klaras rum för att göra det mer praktiskt och passande en stor tjej. Men det blir av någon anledning alltid så rörigt när man börjar göra om, det ena leder till det andra och till slut har man förändrat lite överallt!

  Ja du vet ju att jag älskar dina bokrecensioner! Du är bara bäst när det gäller att fånga själva själen i de böcker du beskriver, och har ett språk och uttryckssätt som går direkt in i mitt hjärta.

  Ha en finfin lördagkväll Anna, vi hörs snart igen!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Du är värd alla fina kommentarer och beröm, det är så mysigt att kika runt hos dig med alla boktips och fina reseskildringar.
  Ha en härlig helg!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt att ha en resa att se fram emot, sådant gillar jag :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Vad härligt! Älskar verkligen Italien. Skulle gärna pensionera mig på en liten gård där bland olivlundar och vinrankor :-) Saknar skidskytte, sitter alltid klistrad hemma i Sverige! Kram!

  SvaraRadera
 8. Men wow! Jag har Italiencravings. Tur att Rom väntar i april. Nu blir jag dessutom toksugen på just Comosjön. Eller Garda. Tack för inspo !

  SvaraRadera
 9. Godmorgon! Utmaning på min blogg idag. Om du har tid och lust.

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt, förstår att du längtar:)

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt, förstår att du längtar:)

  SvaraRadera
 12. Stort varmt tack till er alla för all härlig respons på detta inlägg! Italien tilltalar många det är uppenbart!! En del av er har redan varit där! Härligt!
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera