Välkommen in för bok- eller restips!



tisdag 1 november 2011

A Mouse in A House

Ingången till butiken "A Mouse in A House"

Fina sängkläder etc

Julpyssel och annat fint

Bostadshuset intill butiken, strax norr om Snogeholms slott

Lite julkänsla fixade jag hemma efter inköp av hyacinter
Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej vänner!
Hur har ni det i höstmörkret?
Jag tycker helgerna går an när man kan vara utomhus under dygnets ljusa stunder men fy tusan vad mörkt det är nu på vardagmorgnarna och kvällarna. Hundpromenader i mörker såväl morgon som kväll. Det är inte riktigt min cup of tea. Bara att tända ljus och invänta mysiga december!

Vad som däremot är min cup of tea är den fina inredningsbutiken
"A Mouse in A House"
som jag besökte för första gången i söndags. Den låg mysigt inbäddad i utkanten av skogen vid Snogeholmssjön. Hittade faktiskt lite fint julpynt och kunde inte motstå att köpa några hyacinter. Väl hemma gick jag ut i trädgården och plockade mossa och vips var första hyacintarrangemangen klara!

Hoppas ni har en bra vecka!
-Anna

6 kommentarer:

  1. Den där butiken skulle jag inte säga nej till!! Ser hur mysigt ut som helst.

    Hyacinter...ja inte nej till det heller!

    Kram <Anna

    SvaraRadera
  2. Godkväll i stugan! Jag har läst dina senaste inlägg men inte haft ro att svara... Ibland går livet lite för fort. Men vilken underbar utflykt ni gjorde i söndags! Perfekt återhämtning inför veckan med frisk luft, barn som leker och god fika! Och att sedan hitta en butik mitt i härligheten...

    Nu ska jag ge mig för i kväll. Tidig morgon till jobbet igen... Kram och trevlig fortsättning på veckan!

    SvaraRadera
  3. Älskar mossa! Och affären var verkligen jättefin. Lyckos som har sådan guldklimtar omkring er....

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ånej min förra kommentar försvann ut i cyberrymden, så typiskt när jag väl hade skrivit en ganska lång sådan.

    Vilken härlig butik, dit vill jag jättegärna åka när jag kommer ner och hälsar på.

    Jag blir helt till mig av att se dina hyacinter, jag älskar sådana! Ingen jul utan hyacintdoft, och i morgon är det jag som åker ut på hyacintjakt för nu bara måste jag få tjuvstarta lite med doften.

    Det är verkligen mörkt nu, kolsvart redan kl 17. Jag tycker visserligen att det är rätt mysigt, men ett par timmar av dagsljus efter jobbet hade varit rätt skönt.

    Nu är det bäst att jag går till köket och gräddar de utlovade pannkakorna till dottern. Hon har haft feber både igår och idag (typiskt på höstolovet), men en rejäl trave pannkakor påskyndar nog tillfrisknandet! :)

    Kram Elin

    SvaraRadera
  5. Hej Anna!

    Tack för tipset om denna mysiga butik! Den har jag helt missat men ser nu att det helt klart måste plneras in ett besök där. :)

    Mmm, doft av hyacint och mossa! En bättre start på julförberedelserna kan man ju inte få. Och visst känns det som att det är ok att tjuvstarta lite nu när vi har gått in i november? ;)

    Vi har också tjuvstartat lite idag. Vi kunde inte låta bli att ta med oss en påse med skumtomtar och en påse med skumtomtar Polka (vilken inte alls blev någon hit här hemma)hem från affären. Och vi har klämt och vridit på allt möjligt julpynt idag. Jo, nu börjar allt känslan komma. :)

    Ljuvliga bilder från den skånska bokskogen Anna! Just nu tycker jag att den är som allra vackrast på hösten. Sedan dröjer det till de där allra första ljust, ljust gröna löven kommer till våren innan skogen är så där magnifikt magisk igen. :)

    Ta hand om dig vännen och ha en fortsatt fin vecka. Här fortsätter vi att höstlovsmysa! :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Hej alla härliga tjejer här på bloggen! Ett stort tack för era fina kommentarer som lyser upp min vardag i höstmörkret!
    Önskar er alla en härlig torsdag!
    Kram Anna
    Ps. Nu får vi se om det fungerar, nyss försvann min kommentar...

    SvaraRadera