Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 21 juni 2011

Sommarläsning

God morgon!
Hoppa solen skiner på er idag!
Igår kväll gjorde jag en bokbeställning. Så en massa härlig sommarläsning är på väg hem till mig inom kort. Härligt! En hel del av tipsen kommer från Elin med fina bloggen http://kiwielin.blogspot.com/
Sommartid blir det många deckare men jag ska också läsa en ny bok av Tatiana de Rosnay som skrev fina "Bumerang".
Vad läser ni i sommar? Ha en bra dag!
önskar
Anna

5 kommentarer:

 1. Godmorgon! Jag fick ett paket i veckan också! Beställde fyra härliga pocketar hos Bokus (betala för tre:). Jag skriver om dem en dag! Den där Tatiana de Rosney kanske är värd att titta närmare på?

  Nej nu måste jag rusa till jobbet... Konstigt att jag alltid blir sittande vid datorn alldeles för länge! Hej hej!

  Vi kikar förresten på en restresa och jag har snöat in lite på ditt Mallorca. Är det bra även i början på juli? :)

  SvaraRadera
 2. I sommar blir det krim för alla pengar. Fick en ICA papppåse av mamma förra sommaren...full med böcker. Nu har jag börjat beta av!
  Slappa dagari hängmattan, under trädet, på soffan!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Lena!
  Ska bli spännande att se vilka böcker du beställt! Jag återkommer med min "skörd" senare också. Tatiana de Resoney kan jag rekommendera, åtminstoen "Bumerang", ska testa hennes andra bok i sommar. Mallorca i början på juli fungerar jätte bra. Se till att hyra bil bara så ni kan ta er runt. Många mysiga byar, vingårdaroch stränder som väntar!! Ofta är det lugnt i byarna om morgnarna (och inte för varmt!) samt sena em.
  Härligt för er med en kommande semestervecka! Bara hör av dig om du har ngn mer Mallorcafråga.
  Kram Anna

  Hej Anna!
  Slappa i hängmattan i din fantastiskt vackra hemmiljö med bergen och fjorden i förgrunden låter som en perfekt sommar!! Deckare om sommaren är svårslaget. Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Underbart med lite nya böcker!
  Jag läser "Secret of the Sands", en äventyrs bok om arkeologer i Egypten. Himla spännande läsning här i vintermörkret. =o)
  Sen ska jag läsa fler böcker om Faraoer i Egypten, utav författaren Moyra Caldecott. Har kommit in i en sån period nu. =o)
  kram

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Tack för dina fina ord, så glad jag blir! Jag ska också beställa några fler böcker, samt att jag måste ta mig i kragen och skriva lite om de jag har läst. Just nu läser jag ganska mycket, är inne i ett riktigt flow.
  Dina englandsdrömmar låter helmysiga men Gotland är ju helt underbart det också. VI har bara varit där en gång men det blir garanterat fler besök. VI åker faktiskt över till England några dagar alldeles snart, men det blir ingen lugn och avkopplande resa utan ett marathon av nöjesparksbesök. VI är alla fyra helt galna i karuseller och bergochdalbanor, så nu ska vi åka som bara den i ett par dagar. Vi hinner även med en eftermiddagsträff med kompisar i London under vår långweekend, men mer än så blir det inte denna gång. Men roligt ska det bli!
  Såg just din fråga om hur det kom sig att vi åkte till just det område vi gjorde i USA. Det är väl lite av mina föräldrars Kanarieöarna kan man säga, dom har hittat sitt lilla paradis där och återkommit dit flera gånger. Och det brukar bli just över Memorial Day-helgen eftersom det då är en stor konsertfestival där, med Southern Gospel och country som dom gillar. Denna gång valde dock pappa att stanna hemma, så jag fick åka med mamma istället.
  Nu är det dags att packa ihop och åka några mil norrut, ska ha en mysig träff med en god vän på eftermiddagen, samt med mina systrar i kväll. Hoppas att det slutar regna bara, för just nu vräker det ner.
  Ha en jättefin midsommar hela familjen så hörs vi snart igen!
  Kram Elin

  SvaraRadera