Välkommen in för bok- eller restips!torsdag 23 juni 2011

Sommar nere i södern

Vacker cykelsträcka längs med havet strax före Ystad Fårhage med utsikt! Strandlek en onsdag i juni Dis över bukten
Underbara, vackra vallmo på ett fält Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej!
Snart midsommar!!! Här har regnet vräkt ner hela natten men nu skiner solen och fåglarna kvittrar. På innergården blommar rosorna i full prakt. På ena väggen har jag ett hav av rosa rosor och på en annan sida vackert röda rosor. I huset har jag en massa vaser fulla av dessa skönheter. Sonen har lärt sig att de doftar gott och går runt och doftar på dem!
Passar på att visa några bilder från vår utflykt igår och delar med mig av lite av vår natur här nere i södern. Det är en av fördelarna med bloggvärlden att man får ta del av så många olika hörn av vårt land och även andra länder. Perfekt för en resfantast som mig, alltid lugnar det resnerven ngt. Eller kanske väcker det bara än mer reslust?!
Önskar er en fin torsdag och midsommarafton ifall vi inte hörs innan!
-Anna

5 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Vilka fantastiska bilder, förstår att ni trivs i Skåne. Ja bloggvärlden är underbar tycker jag, man får ta del av så mycket vackert.
  Hoppas att ni hade en fin midsommarafton. Vi firade hos mamma och pappa med båda mina systrar och deras familjer. Det är inte ofta vi alla är samlade, så det var jätteroligt. Men idag blir det jobb, inte så tokigt det heller faktiskt.
  Vi hörs snart igen, dofta lite på rosorna åt mig med! :)
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Tack för trevlig hälsning! Låter som ni hade en mysig midsommar! Vi firade med goa grannar och hade lunch hos oss och middag hos dem på kvällen. Jätte trevligt var det!
  Nu måste jag ta och läsa ut min deckare!!!
  Ha en fin lördag kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga sommar bilder. =o)
  Älskar den där cykel vägen. Lääängtar tills jag kan cykla hemma i Svealand.
  kram

  SvaraRadera
 4. Hej Tine!
  Just nu bygger de ut cykelvägen så snart kan man cykla längs hela sydkusten. Hur är det med cykelvägar i och omkring Wellington?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder -som vanligt! Ja, Skåne är fantastiskt! Österlen har ungefär samma effekt på mig som Gotland. Det tar liksom andan ur en och man känner sån tacksamhet. Vi har firat midsommar i Varberg och nu går tvättmaskinen varm! Idag blir det kalas hos min guddotter som fyller 8. Det ska bli trevligt! Hoppas allt är bra!

  Ps har en härlig hög med sex nya pocketar som ligger i köket och lockar mig. Mums!

  SvaraRadera