Välkommen in för bok- eller restips!lördag 12 mars 2011

Sommar på innergården

Rosorna i blom
Mina älskade lavendel i rundeln
Rosor i tokblomning
Husets pioner Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej vänner!
Hoppas ni har en riktigt skön helg! Här visar sig solen frekvent idag och termometern var uppe på 7 grader innan lunch. Ljuvligt!
Vi håller på att ta bort det vildväxande björnbärssnåret i trädgården för att ge plats åt trädgårdsland och hallonbuskar. Blir fint när det blir klart!

Det är en härlig årstid som börjat nu, det doftar i dikeskanten, vintergäck och snödroppar blommar för fullt i trädgården och fälten börjar skifta i grönt.
Jag kan dock inte låta bli att förväntansfullt kika tillbaka på sommarfoton från innergården.
Tänk att om några månader bara så doftar det rosor och lavendel på vår innergård och den färgas vackert i lila, rosa och rött. Frukosten intas i solig, varm hörna under ett skuggande parasoll.
Längtar!

Ha en fin lördag!
-Anna

5 kommentarer:

 1. Rosorna får mig verkligen att längta till sommaren.

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder. Ja visst längtar man till sommaren nu. Hoppas det är slut med dessa snögalna vintrar nu. Det räcker med två år i rad.
  Vi har så mycket snö fortfarande, att jag bara ser topperna på vinbärsbuskarna.
  Ha en fin fortsättning på helgen. Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 3. Längtar, längtar, längtar!!
  Klem Anna

  SvaraRadera
 4. Sååå vackert, ni bor verkligen i en idyll! Din beskrivning av er vår låter så avlägsen, här har vi snötäckt landskap, stora snödrivor och bara enstaka snöfria vägar. Men snart ska det nog bli vår här också!
  Hoppas ni får en fin kommande vecka. Här står ännu en födelsedag på dagordningen, mars är en minst sagt hektisk månad för oss. Men det finns ju inget mysigare än att få fira sina barn!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder, Anna! /Åsa J

  SvaraRadera