Välkommen in för bok- eller restips!söndag 31 januari 2016

ÖbyteSamtliga foton: Bokcaféet i byn
God morgon!
Kikar in och önskar en skön söndag.
Morgonstund har guld i mun, försöker jag intala mig när lilleman vaknat tidigt på söndagsmorgonen.

Vid årets resa till Kanarieöarna valde vi att kombinera två öar. 
Det gick smidigt då vi kunde lämna en hyrbil i lilla hamnen i Puerto de las Nievas på Gran Canaria, hoppa på båten till Teneriffa och sedan plocka upp en ny hyrbil i hamnen i Santa Cruz.
(inhemska hyrbilsfirman Cicar erbjuder många ställen att hämta och lämna hyrbilarna på samt har gratis barnbilstolar, perfekt för oss som annars brukar släpa med egna hemifrån då Avis med flera tar flera hundra kronor per vecka och stol)
På Teneriffa inledde vi med en vistelse på en avacadofarm på norra delen av ön, strax utanför Puerto de la Cruz. Förutom att vädret är sämre på norra sidan (betydligt molnigare, vilket vi fick erfara) var det vackert och en bra utgångspunkt för utflykter. Prunkande rosor i trädgården, bananstockar och en skönt uppvärmd pool. Härligt!

Efer några dagar mötte vi upp med barnens farföräldrar på södra delen av Teneriffa i orten Playa las Americas. Fler turister här men också en lång strandpromenad att flanera längs, vackra soluppgångar och solnedgångar, glass i stora lass, jordgubbar och vattenmelon i morgon yoghurten,suveränt boende och en massa sköna bad i hav samt pool.

Hemma igen är vi fyllda av solstrålar, energi och fina minnen.
Av tid tillsammans, vackra vyer och tacksamhet över att vi fått uppleva en bit sommar mitt i den svenska vintern.

Önskar er en skön söndag!
Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Åhh vilka härliga bilder! Ser fantastiskt ut...sol och värme, precis vad som skulle sitta fint nu :) Ja det är alltid lika kul att kika in till dig!
  Önskar dig den bästa av veckor!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Kära Anna. Vilka ljuvliga bilder du bjuder på. Det går nästan att ta på värmen, ljuset och lyckan av att vara tillsammans. Få dela äventyret tillsammans med de man tycker om. Tack för att du delar med dig Anna, av både text och bild. Och vad skönt med en sådan energigivande resa mitt i vintern. Fylla kropp och själ med sol, värme och god mat. Härligt! :) Och snart stundar det vår Anna. Snart påtar vi i jorden igen, sår, planterar och fixar. Jag längtar lite i smyg samtidigt som jag njuter av allt som februari har att erbjuda. :)

  Krama om familjen och ha en riktigt fin helg.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera