Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 29 april 2014

Vår i södern april 2014

Samtliga foton: Bokcaféet i byn
April i Skåne 2014
Rapsen i full blom
En måndag med 22 grader och strålande sol
Körsbärsträd i full blom
Syrénbuskar som snart slår ut
Sparris som är redo för tallriken
Det porlar i bäcken
Redan har vi ätit rabarberpaj några gånger
Barnen som slipper jackor och mössor

Välkommen maj månad!

Trevlig Valborg allihopa!
Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Vilka bilder Anna!!!! Saknar vackraste Skåne! Kram

  SvaraRadera
 2. Kära Anna,

  Vilka bilder Anna! Helt magiska! Du har fångat allt det vackra som omger oss här i Skåne just nu så som bara du kan. Jag scrollar upp och ner och bara njuter. Efter en vecka med sommartemperaturer, barfotafötter och att kunna gå utan jacka i den ljumma vinden känns det mer som vi befinner oss i juni snarare än slutet av april. Men vilken lycka det är. Jag njuter.

  Precis som jag har njutit av allt det vackra från Mallorca som du har delat med dig av. Så vackert och vilken kärlek Anna. Och tack snälla för det fina vykortet som nu hänger på vår köksvägg. En liten bit av Mallorca som får oss att längta. Tack.♥

  Ta hand om dig vännen och ha en riktigt solig och fin valborgsmässoafton.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Åh vilka vackra bilder, det är en sådan känsla i dom! Våren i Skåne... Jag minns så väl syrenerna från mitt besök förra året, tänk att dom snart slår ut igen!

  Här började det snöa för en halvtimme sedan, stora flingor faller utanför fönstren. Men dom smälter så klart så fort dom når marken. Annars har vi ju haft några varma och sköna dagar här, helgen var underbar.

  Snart ska jag och Klara gå på bio medan Niklas och Emil ska se på film här hemma. Ibland får man dela upp sig när intressena går isär. Jag är i alla fall otroligt tacksam över att barnen vill tillbringa Valborgsmässoafton tillsammans med sina föräldrar. Emil har berättat om hur massor av festplaner florerat på skolan denna vecka, jag är så himla glad över att han är en klok kille och inte vill vara en del av detta.

  Hoppas att ni har en fin kväll. Ta hand om dig vännen, vi hörs snart igen!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder och visst har vi det alldeles fantastiskt! Lite svalare nu, men mer vettigt för årstiden egentligen. Härligt med extra ledig dag och mer vackert väder:)

  Ha en härligt första maj!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera