Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 1 oktober 2013

Höst i luften men full blom på innergården


Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
Hoppas ni har en fin tisdag, den första dagen i oktober!
Jubel hemma hos oss i morse då stora sonen konstaterade att det nu är hans månad och därmed att födelsedagen närmar sig med stormsteg!!

I luften börjar det bli allt svalare vilket börjar sätta sina spår i naturen. Med ett undantag, vår innergård! Som den prunkar så här års! Stundtals tror jag att min favorit tid med rosorna är just på hösten. Hur de fortsätter att sprida solsken och skönhet på innergården ända tills frosten tar dem, vilket oftast sker först en bit in i november.
Som många av er trogna läsare vet tillhör ju en del av mitt hjärta ön Mallorca och jag tror att vår innergård med sitt gynnsamma, milda klimat är min lilla bit av Medelhavet på hemmaplan.
Nu vaknar liten bebis här så jag avrundar.

Njut tisdagen!
Kram Anna 

6 kommentarer:

 1. Men det är ju fantastiskt hur vackert det blommar hemma hos er fortfarande. Kan jag tro det, att ni njuter! Underbart :)

  Kramkram Anna

  SvaraRadera
 2. Waow, så fint ni har det, härligt!
  Här fyller både jag och dottern år i oktober, en veckas mellanrum bara.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 3. Så härligt ni har det fortfarande på innergården :) Och jag älskar dina foton i tidigare inlägg på storebror :)

  Ha det gott!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Vilka mysiga bilder från din gård. Jag är så förtjust i dessa bilder, färgerna och huset i bakgrunden det lite terracottaaktiga. Just den färgen gör att jag också får mina tankar att gå till Medelhavsländerna.
  Det där med födelsedagar och barn är ju en evigt pågående ...ja vad ska man kalla det..."när är det min tur födelsedags tjatter". Iallafall är det så i detta hus. Man hinner inte avsluta ett kalas förään nästa barn genast börjar planera sitt kommande kalas några månader senare. Och när hennes är över så börjar nästa att planera sitt kommande, ja vi pratar då januari och maj barn!! Så istortsett är det födelsedagsplanerande jämt hos oss. Bara härom dagen, dagen efter min födelsedag sa Sofia att snart är det hennes dag...ja i maj nästa år. Fast hon kom ihåg att Emily skulle fylla först i januari MEN sedan var det hennes tur och då ska vi göra......
  Lite trött på allt planerande blir man vissa dagar, tänker att ska barn inte leva i nuet som alla säger? Ja inte mina tokiga tjejer inte :-)
  Är han lika "galen" din lillkille (oj jag menar förståss storkille)?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Nu äntligen ska jag ta mig en ordentlig stund vid datorn, det var länge sedan jag tittade in här hos dig. Men ibland är det skönt att pausa lite, jag har dessutom haft fullt upp med både mannens 40-årsfirande, NZ-gäster och annat skoj sista veckorna. Men allt är bara bra här, man kan ju inte klaga nu när hockeysäsongen har dragit igång på allvar! :)

  Vilka underbara bilder du bjuder på, man skulle kunna tro att det fortfarande är högsommar hos er! Jag har fått skrapa bilrutorna flera morgnar sista veckan, det är riktigt kyligt när jag åker till jobbet. Men vi har ju haft en fantastisk sommar och höst, och dagarna är fortfarande fina.

  På måndag åker jag till Nurnberg och blir där ett par dagar, det ser jag fram emot. Niklas ska dit på mässa så jag passar på att åka med, och jag kommer inte att ha några som helst problem att roa mig under dagarna. Det ska bli så roligt att få upptäcka en ny stad!

  Nu måste jag läsa vidare, jag har en hel del att ta igen både hos dig och andra favoritbloggare.

  Stor och varm kram
  Elin

  SvaraRadera
 6. Nämen det var inte dåligt vad det blommar !!! Så underbart att ha en lite del av Medelhavet på sin egen innergård !!!

  Storkramen till dej från mej

  SvaraRadera