Välkommen in för bok- eller restips!måndag 1 juli 2013

Tidig morgon i trädgården

Arla morgonstund i trädgården
 
 
Udda blomma

Vackert fotoljus strax efter 5 på morgonen


 
Närbild
                                                 

Vacker blomma

Stillhet i trädgården i morse
Nya gardiner i vardagsrummet, vilsamt ljus inomhus i morse
Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
En fotohälsning från mig!
Inte mycket egen tid just nu av naturliga skäl, med en nyfödd och en sommarledig storebror så det blir foton ikväll men få ord!
 
Jag läste nyligen ett reportage om en trädgårdsfotograf som nästan alltid fotade tidiga morgnar. Tidiga morgnar har jag gott om just nu!! I morse, strax efter fem, var det ett alldeles fantastiskt ljus ute och jag smet ut i trädgården en stund med kameran.
 
Må så gott allihopa och njut starten av juli månad!
Kram Anna


4 kommentarer:

 1. Hva, vad tidigt... Men är man uppe i svinottan så kan man väl ändå passa på att njuta antar jag ;)Underbara bilder i vilket fall!

  Kram på dig! /Anna

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilderna blev i morgonljus! Och nya gardinerna bara älskar jag, så fint det blev!

  Här kommer en liten hälsning från norr. Vi kom hem i söndags men sedan har det varit full fart så jag har knappt ägnat datorn en tanke. Men nu ska jag än en gång njuta av dina senaste inlägg. Vackra trädgårdsbilder, minnen från vår träff, mysiga bebisbilder, rosor, lavendel... Här finns ju så mycket vackert! Jag återkommer snart med längre hälsning samt något eget blogginlägg. Ha det gott vännen och hälsa familjen, njut av barnen och ta tillvara de få sömntimmar som ges.

  Varm kram
  Elin

  SvaraRadera
 3. Hej på dig! Ja någon morgonmänniska har jag aldrig varit och helst vill jag sova länge på mornarna. Men sedan barnen kom så har jag inte så mycket att säga till om. Tyvärr är det svårt att ställa om sig helt och det blir lätt lite för sent på kvällen för att alltid orka med tidig morgon (som just nu!). Men det har blivit bättre och jag kan uppskatta tidiga mornar för man hinner så mycket mera. Sedan är det ju också ett speciellt ljus så där tidigt på dagen, skirt på något sätt och oftast väldigt fotovänligt.
  Nu är det nog bäst jag kryper till kojs så att det inte blir allt för sent ändå, bara lite.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Såå vackra bilder. Nu längtar vi till Skåne!!
  Kram Åsa

  SvaraRadera