Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 18 juni 2013

Familjeliv i junigrönska


 

 

Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
Hoppas ni haft en fin tisdag!
I södern har vi njutit av alldeles underbart sommarväder.
Vi befinner oss i en riktig bebisbubbla bestående av lycka, tacksamhet över vår lilla nya familjemedlem, stolthet över "storebror", sömnbrist och tider att hålla för matning av lille O, solsken och en massa familjetid tillsammans.
 
Våra nya föräldralediga morgnar består av långa frukostar med Bolibompa i bakgrunden och stekt ägg (precis som på Gran Canaria, som sonen säger) gemensam morgonrunda där storebror cyklar och vi går jämte med hund och barnvagn. Mysigt!
Sedan flyter dagen på och så är det plötsligt kväll och vi stupar i säng.
Livet!
Fantastiskt och bara att njuta!
Mkt tid tillbringas i trädgården, ikväll badade äldsta sonen badbalja i kvällssolen, utetempen var en bit över 20-graders sträcket.
Juni, vilken månad, vilken fantastisk månad att få barn i!
 
Nu kallar den lille......!!
Njut onsdagen!
Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Så underbart härligt det låter. Att ha förmånen att vara hemma tillsammans den första tiden är guld värt. När jag fick mina tjejer så hade vi turen att min man jobba på ett ställe som tillät att han kunde vara hemma i två veckor, det kallades att han var sjukledig eller vård av anhörig och man var egentligen "snäll" som gjorde så. Men så skönt det var. Barn nummer två gav bara en vecka med ett nytt jobb och då hade jag två barn men något mer rutinerad så det gick bra. Sverige är ändå fantastiskt på att ta hand om sin befolkning.
  Att ni nu alla också får vara tillsammans och sommaren visar sig från sin bästa sida är ju heller inte fel. Dina bilder är så vackra och jag blir så sugen på sommar. Men vi har lite kvar av vår vinter så jag njuter det jag har för stunden, njuta av bilder kan man alltid roa sig med, det förgyller tillvaron lite extra.
  Sköt om er alla nu.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder!! Svensk sommar, slår ut allt!!
  Ha en fin midsommar!
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 3. Det låter alldeles underbart Anna, att just i vackra juni få njuta av nyfödd bebis och sakta men säkert komma in i nya rutiner. Lillebror är så söt att man bara smälter! Jag förstår att storebror njuter av både smultron och jordgubbar nu, de mognar säkert så det knakar i växthuset.

  Du bjuder verkligen på härliga bilder, det är sådan sommarstämning och vallmofältet är så vackert att det nästan är overkligt!

  Njut av familjeliv och allt det vackra!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Åhh jag känner din lycka i ditt inlägg, så mysigt ni har det!!

  Ha en fin midsommar!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Grattis till "lillebror"! Jag födde också en son i juni ..för 14 år sedan!
  Försommaren är en ljuvlig tid att få barn på! Passa på och njut och än en gång Grattis!
  Hälsn Maria i Skara

  SvaraRadera
 6. Det var inte så längesedan jag befann mig i den där bubblan, det är mycket speciellt. Man är så lycklig och man är så trött, allt på en gång.
  Önskar dig en skön midsommarhelg!

  SvaraRadera
 7. Jag blir alldeles varm inombords av att läsa om er härliga bebisbubbla. Dels för att jag kan se er framför mig där i er vackra trädgård och dels för att jag själv minns hur härlig den är den där bubblan. Och vad det gäller junibarn kan jag bara nicka instämmande. Jag har ju själv två stycken.

  Jag njuter av dina vackra, vackra bilder Anna och skickar stora kramar till er.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt fin vännen <3 så mycket kärlek och lycka för er. Och vilket vacker vallmofält! Fortsätt att njuta! Kramar!

  SvaraRadera