Välkommen in för bok- eller restips!fredag 22 juni 2012

Glad Midsommar!!!!

Dukat för midsommarlunch


Huset fyllt av pioner. De flesta från trädgården men dessa ljust rosa inhandlade i
Köpenhamn förra helgen.
Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
Kikar in för att önska er alla en
GLAD MIDSOMMAR!!!!

Här i södern regnar det just nu men det stör oss inte. Vi har halvtid i midsommardagsfirandet och vilar efter god midsommarlunch.
Dagens lunch intogs med goda grannar i vårt växthus.
Tre sorters sill, köttbullar, västerbottenostpaj, avacadosallad, nybakt bröd med brie till, egen färsk potatis, nubbe för den som önskar och glass och jordgubbar till efterrrätt.
Mysigt!

Nu pausar vi och sedan följer middag hemma hos grannarna om några timmar.
Vi hoppar nog över midsommarstång i år då det regnar.
Tur sonen fick klä midsommarstång och dansa igår på dagis då det var strålande sol!

Må så gott!
Hoppas solen skiner där ni är!
Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Vilken vacker midsommar ni har! Helt bedårande dukning och jag är så avis på pionerna...både de från trädgården och de från Köpenhamn ;)

  Det låter som en midsommardröm att sitta i ert växthus. Gillar ert upplägg med paus mellan måltiderna, kanske en liten siesta till och med. Så mera god mat senare på kvällen. Härligt!

  Här ösregnar det just nu. Men det har blivit en fin dag. Lunch ute på underbara Terrain med en god vän, så hämtade maken mig tidigt. Vi fick en liten country road trip ihop med glass från en dairy farm bland kossor och böljande kullar, solrosor och söta jordgubbar.

  Stor kram till dig kära Anna!!

  SvaraRadera
 2. Låter som ni fick en fantastiskt fin midsommar Anna. Och pioner... finns det en vackrare blomma? Jag tror inte det. Så intensiv. Så vacker och så flyktig. En blomma att älska med hela sin själ. Våra ligger tyngda av regnet utomhus just nu. Men lika bedårande vackra. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera