Välkommen in för bok- eller restips!fredag 2 mars 2012

Tävling: Läsupplevelse till utlottning!

Tre favoritböcker lottas ut!


Vackra snödroppar i vår trädgård imorse

En snödroppe var till er alla skulle jag vilka skicka!
Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
Hoppas er helg börjat bra!
I veckan passerade bloggen 10 000 besökare!!
 Siffrorna är inte viktiga i sig men de får mig att inse att jag hållit på ett tag nu.

För att fira det och mest av allt för att få sprida läsglädje och dela läsupplevelser med er så lottar jag ut tre böcker som bjudit mig på minnesvärda lässtunder.
Tävlingen är öppen för alla, förstås även för er utlandssvenskar som kikar in här!

Lämna en kommentar nedan så är ni med i utlottningen. Böckerna som lottas ut är två stycken av den fantastiska nigerianska författarinnan Chimamanda Ngozi Adichie- "En halv gul sol" och "Lila Hibiskus" och en bok av den begåvade författarinnan Tatiana de Rosnay med boken "Bumerang".

Om du redan läst någon av dem eller önskar någon särskild av dem, skriv det! För den som läst alla tre, kan jag trolla fram en joker, om det skulle behövas!

Lycka till!
Jag drar en vinnare fredagen den 9 mars 2012!

Trevlig helg!
Kram Anna

Ps. för recensioner av böckerna, klicka här, här och här.

17 kommentarer:

 1. Hej där!

  Vilken fin tävling. Jag är jättegärna med och tävlar. Böcker är vardagens efterrätt på något vis!

  Jag har en av de böcker du lottar ut...Bomerang. Köpte den på bokmässan i höstas. Den ligger här och väntar på att jag varsamt ska börja bläddra i den. Och det ska jag alldeles i ett ögonblick göra!

  HA en fin helg Anna! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Visst är det härligt med vår hos oss i Skåne! Men inatt har det frusit här, fortfarande minus två. Fast en härlig dag ser det ut att bli. Vi ska ha gäster ikväll, så lite matfix blir det men det är mysigt och kul :) Blir säkert tid för både förmiddags- och eftermiddagskopp i solen. Kanske får det bli i uterummet idag.

  Tack för att du kikar in hos mig och lämnar kommentarer, jag blir så glad ska du veta :) Ibland tänker jag att vi kanske sprungit förbi varandra, där ute i vimlet i Ystad eller någon annanstans, utan att veta om det. Det är alltid roligt att läsa dina inlägg och kommentarer och när du skriver om dina upplevelser lokalt häromkring känner jag antingen igen mig eller får en annan infallsvinkel och det är också spännande.

  Klart jag vill vara med i utlottningen! Vad kan väl vara bättre än en kopp te eller kaffe i vårsolen och en bra bok? Bumerang har jag redan läst, även Sarahs nyckel av Tatiana de Rosnay och gillade båda. Men har aldrig läst något av den nigerianska författarinnan, låter intressant.

  Hoppas sonen kryat på sig idag och är pigg och glad!

  Ha en riktigt skön helg!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Kul tävling. Jag älskar böcker och är gärna med och tävlar. Har faktiskt inte läst någon av böckerna, men jag tycker att Bumerang verkar bra.Funderade faktiskt på att köpa nu under bokrean, fast gjorde det aldrig... Så den skulle jag nog vilja ha.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Kul tävling. Jag vill gärna vill, så "sign me up".

  Och tack för din fina blogg och grattis till alla besökarna som fått en trevlig stund här hos dig.

  SvaraRadera
 5. Så trevligt! Jag har redan alla böckerna, men eftersom du lockar med en joker kan jag inte motstå att vara med! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Godkväll! Jag är också gärna med i din utlottning! Kul idé! Pockets är som gjorda att "skicka vidare", eller hur!? Jag har läst Bumerang, men inte de andra två...

  Fortsatt trevlig helg!

  /Lena

  SvaraRadera
 7. Här kommer jag från andra sidan atlanten och hoppas att det inte är ett problem!

  Det är nämligen så, att jag blev så tagen av din recension av Lila Hibiskus och blev därför så glad när jag såg att den var med! Så jag hoppas på lite tur. Har tänkt mycket på den.

  Vilken fin tävling Anna!

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Vilken trevlig utlottning. Jag är gärna med och försöker bli vinnare till en av dem. Har inte läst någon av dessa.

  Ha en fin söndag

  SvaraRadera
 9. Åh, jag är definitivt med på denna utlottning!
  Har inte läst något av de där böckerna ännu, och du har skrivit så varmt om dem att jag är mycket nyfiken på dem nu. =o)
  Tack förresten för din lyckönskning om fint väder här på andra sidan klotet. Sol och blå himmel idag och bara lite lätta, kalal sydliga vindar. =o)
  Önskar er oxå en solig, fin vecka!
  kram

  SvaraRadera
 10. Woho! Jag vill vara med även om den stackars boken måste åka långt om jag vinner ;-) Kram!

  SvaraRadera
 11. Ååååååh så skoj med tävling Anna! Vill jättegärna vara med. Bumerang har jag själv, men de andra ser väldigt spännande ut :o)
  Och stort Grattis till besökarantalet!!! Jag tror att vi är många som njuter av din härliga blogg :o)

  Kram på dig
  Ulrika

  SvaraRadera
 12. Hittade hit via Ulrika. Grattis till läsarna och vad kul med bokblogg Jag gillar att läsa, men hittar inte alltid nåt som jag fastnar för.. och ingen av boktitlarna hos dej har jag läst.

  Nu ska jag kika vidare hos dej!

  Marie

  SvaraRadera
 13. Klart man vill vara med i din fina tävling. Grattis till 10.000 besök varm kram Sofia http://sofiabakar.blogspot.com

  SvaraRadera
 14. Klart jag vill vara med! Jag har inte läst böckerna, däremot står de på min "att läsa-lista"!
  Jag tycker så mycket om din blogg och alla fina bilder. Sydafrika vill jag gärna till, och efter att ha börjat läsa din blogg, vill jag ännu mer!
  Mallorca är min absoluta favorit-plats och där jag vill bli gammal, älskar bilderna därifrån!
  Och såklart alla fina bilder från Skåne! Kommer från Skåne, men bor i Stockholm sen många år (promenerar varje dag från Karlberg, en sväng genom Vasastan!). Som tur är har vi numera ett litet paradis i SKåne som vi åker till så ofta vi kan!

  Hälsningar Susanne

  SvaraRadera
 15. Hej Anna!

  Grattis till besöksantalet! Inte är jag förvånad inte. Att kika in här i din lilla oas är som en lisa för själen. Vackra bilder och texter, harmoni, värme och ett stor hjärta - det är klart att vi återkommer om och om igen.

  Jag har varit nyfiken på de där böckerna sedan jag läste dina recensioner av dem och eftersom jag ännu inte har en enda av dem vill jag gärna vara med i din fina utlottning. Böcker att läsa i hängmattan under äppelträden i vår kanske.

  Sköt om dig Anna och ha en fin fredag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 16. Tävlingen är nu stängd! Dragning pågår!!!

  SvaraRadera
 17. Tävlingen är nu stängd! Dragning pågår!!!

  SvaraRadera