Välkommen in för bok- eller restips!



måndag 24 juni 2019

Bokläsning bland rosor och pioner i midsommartid

Älskade pioner

Fikahörna i rospergolan


Ljuvliga Austin rosen Munstead wood


Glad midsommar önskar jag och finaste goldenflickan

Två boktips i junikvällen

Rosor i Ystad idag

Mera rosor i Ystad Samtliga foton: Bokcaféet i byn
 Hej vänner!
Hur har ni det i sommarkvällen?
Här njuter vi av en massa sol, ros- och pionblomning, blomdofter och teastunder i rospergolan
Vi fick en härlig midsommar hemma hos goda vänner i deras sagolika trädgård med rosor, perenner och höns. Blomkransar, god mat och våra fina goldentjej G som förgyller vår tillvaro. Hon är alltid trygg, glad och älskar familjeliv. En sann Golden retriver vän.
Så har jag läst två böcker som jag kan rekommendera, en brittisk deckare och en drömsk, vacker fransk skönlitterär bok som utspelar sig i böckernas värld i Paris.
I lördags drack jag och en kollega tea uppe i rospergolan och pratade Englandsresor och trädgårdar och blommor i allmänhet och rosor i synnerhet. Mysigt!
Några foton från Ystad idag, en riktig rosstad.

Heja Sverige i fotbollen! 1-0 till Sverige just nu!!
Kram och god natt
-Anna


4 kommentarer:

  1. Så himla fina bilder...jag skulle gärna vilja sitta där bland rosorna och läsa en bra bok! Den där engelska deckaren skriver jag upp titeln på direkt, toppen med bra boktips :) Vet inte om du läste svaret på min blogg som du rågade om men hönsen är från en industri/värp utanför Linköping. Det knackade ju på en gammal dam som frågade om vi ville ha höns, hon skulle hämta ett gäng till sig själv också...dom är attans roliga :)
    Kram från Titti på ön

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Titti för infon om dina höns. Suveränt att kunna kombinera hönsinförskaffande med en god gärning. Dina hönsflickor verkar stortrivas!
      Ha en fin vecka!
      Kram Anna

      Radera
  2. Tack för boktips var ner till biblioteket i dag men nu är det sommartider och stängt onsdagar, snopet får göra om det i morgon. Tack för fina bilder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du det där med sommartider på biblioteket! Jag hade tur igår och lyckades pricka öppen lånekväll. Fick med mig flera böcker till barnen och några till mig med. Bla om att ha höns. Spännande! Önskar dig en fin vecka!

      Radera