Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 16 februari 2016

Ljus & mörker

Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej vänner!
Hoppas er vecka börjat bra.
Här vaknade vi i morse till en sagolik dag. Jag stannade till längs havet för en stunds frisk luft på väg till jobbet. Svårslagen start på dagen!
En kontrast till det mörker som bredde ut sig över vår by igår em och kväll när vi drabbades av några timmars strömavbrott.
Mannen kom hem med pizza och killarna och jag höll till i köket bland levande ljus och brasa som värmde skönt.
Så njuter vi just nu av årets snödroppar. De är så efterlängtade!

Må så gott!
Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Ja, men vilka dagar vi har haft!! Sol, kyla och vinter. Precis som det ska vara vid denna tiden på året. Hoppas det håller i sig!
  Härliga strandbilder!!
  Ha det gott.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 2. Det har varit några helt fantastiska dagar med sol, helt vindstilla och sköna grader men idag är det snöblask och grått igen, usch! Underbara bilder du bjuder på och är den sista från ditt kök? Himmel vilket vackert fönster...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder Anna! Så otroligt vackert och jag förstår att allt det vackra gav dig styrka och energi. Vilken härlig start på dagen! :) Jag njuter av att ljuset återvänder och att dagarna blir längre. Lycka. :)
  Strömavbrott kan vara rätt mysigt. Åtminstone om det inte håller på för länge. ;) Och att ni hade det riktigt mysigt och gott i ert vackra kök tvivlar jag inte det minsta på. Ett kök fyllt med så mycket kärlek och där man alltid känner sig välkommen och väl omhändertagen. :)

  Jag hoppas att ni har en riktigt fin helg att se fram emot kära Anna. Ta hand om varandra.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera