Välkommen in för bok- eller restips!tisdag 1 februari 2011

Strandliv på hemmaplan

Stillsam vintermorgon på stranden
Vinterspaning pågår Strandliv
Vår goldenkille på stranden
Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej!
Så har det hunnit bli tisdag och dessutom ny månad. Välkommen februari- ett steg närmare våren!!
En av familjens helgfavoriter är att promenera på stranden. Under vintern ligger den alldeles öde och färgskalan går i grått. Ibland är den garnerad i vitt av nedfallen snö.
Det är rogivande att promenera i strandkanten och plocka övervintrande snäckskal som påminner om långa sommardagar och avkopplande stunder i sanden.
Vår vovve plaskar nöjd i vågorna oavsett årstid och badtemperatur. Själv nöjer jag mig med promenader så här års men drömmer om sköna bad och sand mellan tårna fram emot sommaren!
Önskar er alla en bra onsdag imorgon!
-Anna

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vikla härliga bilder, o för en lyx o ta morgonprommisen där vi havet...hunden springa av sig massa bus o du MASSA luft!
  Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Mmmm. Underbara bilder från Skåne! Vilken oerhörd lyx att bo nära havet... Stora känslor och djupa tankar drabbar mig alltid när jag står på en strand och inser att det är mååånga mil till andra sidan. Mäktigt. Man får hoppas att haven lever några år till...

  Önskar dig en bra dag, mitt i veckan. /L

  SvaraRadera
 3. Aaaah, härliga vinterbilder! Det ser så annorlunda ut jämfört med här där allt är vitt och isigt. Vilken otroligt fin goldenpojke ni har, hur gammal är han?
  Efter en helg av mycket sömn och ishockey trodde jag att jag var utvilad och redo för denna arbetsvecka, men ack så trött jag har varit idag. Inget kaffe i världen kunde få mig att sluta gäspa trots att det hände massor av spännande saker på jobbet. Bättre lycka i morgon...
  Hoppas att din måndag varit fin!
  Kram Elin

  SvaraRadera