Välkommen in för bok- eller restips!lördag 14 maj 2016

Sköna maj

Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej vänner!
Maj, ljuva maj.
Så vackert att jag knappt vill sova, vill bara vara utomhus och ta in allt det vackra.
I trädgården står fruktträden i full blom.
Vår by är omgärdad av guldgula rapsfält.
I grönsakslanden växer det för fullt.
Förra veckan var vi på suverän riddarfestival på Hovdala slott.
Imorgon väderskifte på gång men vem kan klaga efter dessa närmast sommarliknande veckor.

Njut söndagen!
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Underbara maj, så fint det är nu när allt börjar blomma! Det måste vara så roligt att se allt växa och gro i odlingarna, vi får istället njuta av parker och andras trädgårdar. Så roligt med riddarfestival, där hade jag gärna varit! Här har vi haft en kylig helg men man får göra det bästa av det. Till exempel så spontanbokade jag och Emil en resa till Lissabon idag, det kändes extra bra när den kalla vinden ven utanför fönstren. Vi åker över midsommar, ska bli mysigt med en mamma-son-resa!
  Önskar dig en fin kommande vecka!
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt Elin med en Lissabon resa! Jag var mkt i Portugal som barn, härligt land med god mat. Stort tack för mail, svar kommer inom kort!
   Stor kram Anna

   Radera
 2. Ljuvliga bilder och ja jag håller med dig...man vill knappt sova, bara vara ute och njuta av allt. TÄNK om man kunde stoppa klockan nu, jag vill ha maj länge länge...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Vilket växthus!! är det ditt? Jag håller på att bygga ett växthus nu...ett i engelsk stil med uppmurad grund och i svart aluminium, superfint men tålamod är inte min starka sida, jag vill ha allt klart på en gång:-) Kram och ha en fin dag!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack för hälsning! Ja, det är vårt växthus. Jag älskar det! Så härligt att du bygger ett. Vi både fikar och odlar tomater och gurka i vårt.
   Kram Anna

   Radera