Välkommen in för bok- eller restips!onsdag 24 december 2014

God Jul från Skåne!

Bild lånad från Pinterest
God Jul kära vänner!
Kikar in från ett julvarmt hus med en liten julhälsning.
Ute regnar det men vad gör det.
Önskar er en fin dag!
För lite mer julkänsla kan ni kika in här:

God Jul!
Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Det regnar här med men inomhus glittrar det och doftar gott!

  Önskar dig och dina kära en härlig jul Anna!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni haft en mysig jul! Här njuter vi av ledigheten.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni har sköna dagar såhär i juletid! Jag får erkänna att jag inte har någon julstämning direkt men det blev jul ändå. I dag har det i alla fall varit kallt här, skönt att komma ut, bara man tar på sig ordentligt.
  Mary, vår nya häst, hon är bara 4 år. Skulle blivit en travhäst var tanken men hon passade inte riktigt för det och då får hon en chans att bli skogsmullehäst hos oss. Det är en kompis till oss som har många hästbekanta, som fick nys om Mary och tänkte att hon kanske kunde passa oss. Så vi har henne på prov ett tag och ser vad vi tycker om varandra. Hon kan ju ingenting, är inte utbildad men för min del så vill jag mest bara glida runt i skogen på en trygg häst. Och så vill jag gärna kunna köra hästen också och det är hon ju jätteduktig på.
  Tror hon är mellan 155-160 cm, så hon är ju helt normal och nu börjar jag väl vänja mig lite. Hon är väldigt lugn till sättet, trots sin unga ålder. Men en travare är ju en travare, de stegar på och har ju inte så fina gångarter precis. Men som sagt, för mig är det viktigast att hästen är snäll och trygg.
  Förstår att du lägger din tid på barnen än så länge, djur kräver tid oh ska vara roligt, inget påhäng. Det är ju lätt att ha häst när man har dem hemma, mycket mer tidskrävande och planering om man ska ha den installad någon annanstans.

  God fortsättning!

  SvaraRadera