Välkommen in för bok- eller restips!torsdag 28 augusti 2014

Reslängtan

Bild lånad från Pinterest/ Imgur.com

Bild lånad från Pinterest/myparadissi.com
Hej vänner!
Höst i luften (dock ganska somrigt idag!) innebär startsignal för min reslängtan.
Jag drömmer om vitkalkade grekiska hus, stränder, middagar under stjärnhimlen, turer runt Mallorca och ljumma bad i Medelhavet. Det väntar oss inte denna höst, men drömma kan man alltid!

Trevlig helg!
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Så sant , drömma kan man alltid :) vädret här hemma är underbart nu men vädret vid Medelhavet kan vara helt fantastiskt under september så jag ser fram emot en vecka i Provence om ett tag :) en fin fredag önskar jag dig ! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, längtar alltid efter just det här! Spelar ingen roll hur ofta jag reser, det ger alltid mersmak. Efter några veckor vill jag iväg igen ;) Hösten runt Medelhavet är underbart.

  Jag drömmer med dig!

  Trevlig helg till er!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Så där var jag alltid förr, längtade iväg när hösten började visa sig. Men inte längre.
  I dag har vi börjat måla i vårt nya hus, gör barnens rum först, kul.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Visst ska man drömma om resor, det går ju bara inte att låta bli! Niklas reser mycket i jobbet och i början av oktober ska jag följa med honom till Rom i några dagar. Gissa om jag längtar! Jag får väl strosa omkring själv på dagarna med kameran i högsta hugg, och på kvällarna kan vi äta middag och titta på saker tillsammans. Nu vill jag att tiden ska gå fort så att vi får åka iväg! Niklas ska även till Köpenhamn, Sydafrika, England och Kina men det är bara Rom-resan jag kan ta ledigt och vara med på tyvärr. Vi drömmer fortfarande om att åka till NZ över jul men vet inte än om vi får till det.

  Nu ska jag titta igen på dina underbara odlingsbilder, kan inte få nog av alla solrosor, paprikor, tomater och rotfrukter! Förstår pojkarnas och er vuxnas lycka över att kunna gå ut i trädgården och plocka in det ni själva odlat.

  Hoppas ni har en fin helg på alla sätt, fortsätt att drömma! :)

  Stor kram
  Elin

  SvaraRadera
 5. Drömma måste man alltid få göra! Och då kan det också födas otroligt bra idéer:) Någon gång blir de kanske verklighet. Kul är det också att få drömma lite, sväva ut och göra en regnig söndag lite roligare.

  Eller så kan vi ju gå tillbaka till både dina inlägg om resor och härliga bilder:)

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera