Välkommen in för bok- eller restips!fredag 23 maj 2014

Stunder att minnas länge


Samtliga foton: Bokcaféet i byn  Hej vänner!
Hoppas ni haft en fin fredag och påbörjat en skön helg!
Hos oss i södern har vi haft en helt makalös majvecka.
Sol, värme, grönska och ljumma vindar.
Bara att njuta och ta in!
I torsdags mötte jag upp med pojkarna på stranden efter jobbet. Det blev middag ovanför sanddynerna och så lek för storebror med dagiskompis. 
Svårslaget!
Så idag ledig fredag, min dag hemma med pojkarna.
Vi var ute redan vid 7 och njöt av värmen. Så åkte plaskpoolen fram och äldsta sonen hoppade i och bara njöt. Lillebror sov skönt i vagnen. På eftermiddagen gick vi en promenad i vår lilla skog.
Så vackert och så mysigt.
Middag ute i trädgården och så en  kvällspromenad bland rapsfält med vovven.
Livskvalité!

Trevlig helg!
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Go kväll Anna!
  Måste börja med att nämna boken jag såg att du läser. Visst är den spännand, intressant och väcker många tankar. Jag läste den för många år sedan nu men nu blev jag sugen att läsa om den. Vad tycker du? Tycker tanken om en kvinlig påve är kittlande.
  Något annat som är "kittlande" är dina fiiina bilder. Sa det sist men jag tycker mig se en förändring i dem sedan du nämde att du gick på fotokurs.
  Ni ser ut att verkligen ha en härlig vår. Lunch i växthus och middag på stranden (om jag minns i rätt ordning). Här har vi haft exeptionellt varmt väder för årstiden vilket ändå är rätt skönt, fast jag är redo att ta fram snygga stövlar, mysiga sjalar och jackor. Men det är nästan lite för varmt för det ännu vissa dagar. Men visst är det skiftningarna som gör att man uppskattar alla årstider. Ombyte förnöjer!
  I morgon söndag fortsätter vi fira minstingens födelsedag, då kommer familjen hit på eftermiddagsfika. Så i morgonbitti blir det till att svänga ihop en tårta. Kladdkaka är beställt!!
  Ha en fortsatt härlig helg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. du tar verkligen jättehärliga bilder!

  SvaraRadera
 3. Jodu, det är sannerligen lätt att leva sådana här härliga dagar. Jag njuter ut i varendaste liten cell av kroppen och stoppar minnena längst in hjärtat för att leva på länge, länge!

  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Anna! Vad härligt med sommarvärme i maj. Visst brukar det ofta komma någon varm vecka i maj?! Dina bilder är underbara. Ni verkar ha en skön vardag du och barnen. Här på Mallis är det lite blandat väder just nu. Rätt mycket sol men inte så jättevarmt ännu. Fortfarande ganska svala kvällar. Men vi har ju några heta månader framför oss så jag klagar inte. Sköt om dig! varma kramar Ulrika

  SvaraRadera
 5. Älskar att titta in här till dig och läsa om vad ni hittar på. Nu är bästa tiden alltså, så underbart att få vara med...
  Kram

  SvaraRadera