Välkommen in för bok- eller restips!torsdag 29 maj 2014

Bland små och stora

Helt underbart fin angoraget

Omtanke
 
Lemurer


Struts

Fascinerande djur- surikat
Vilket djur är detta?! Ett separat inlägg om dessa fina kommer snart! Samtliga foton: Bokcaféet i byn
Hej vänner!
Ett andra inlägg på en och samma dag. Det har nog aldrig hänt förr....!
Dagen har tillbringats på fina Ystad djurpark med barn och man.
Detta är en välskött liten djurpark belägen i utkanten av en skånsk by i böljande, grönskande landskap.
Att se en zebra eller en wallabie i denna miljö är något alldeles speciellt! Det finns också många fina svenska lantraser, linderödsgris, gutefår osv.
En ny bekantskap var de alldeles underbara ulliga angoragetterna.
Vår lilleman var i sitt esse och ropade högljutt till djuren i ett försök att kommunicera. Storebror siktade in sig på "hopptornet" inne i ladan, där får man skutta ner i höet från ett litet hopptorn.
Att vara bland djur är alltid härligt!

Önskar er en fin helg!
Kram Anna 

4 kommentarer:

 1. Hej Anna!

  Saknat dig och dina ljuvliga bilder och ord. Ystads djurpark ser ut att vara en liten juvel! Tack raraste för dina ord, de värmer så gott. Det gladde mig enormt att logga in och se en hälsning från dig!

  Ha en fortsatt fin helg med din familj. Här är det fortfarande en aningens jet lag och "adjusting back" som pågår ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder och ibland finns det så pass mycket tid och inspiration över att det kan bli två inlägg samma dag! Tacksam är jag för att du delar med dig av så fina upplevelser och sköna bilder:)

  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Ystad djurpark gillar vi med. Skånes djurpark är också mysigt. I år bir det Kolmården för oss. Men de där ulliga getterna, gud så söta. Synd att vi inte har plats för några sådana....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Underbara bilder! Och nu får du mig att längta efter ett besök på Ystad Zoo. Döttrarna är ju inte så små längre men inte blir man för gammal för zoo inte och en kombo av roadtrip, djur och fika är alltid ett vinnande koncept i vårt hem. :)

  Jag njuter så av dina bilder och scrollar upp och ner. Som balsam för själen. Och jag kan tänka mig att pojkarna tyckte om att hälsa på alla djuren. Ystad Zoo är sannerligen en riktigt skånsk pärla.

  Här faller regnet idag men det gör inte så mycket. Luften vibrerar av sommarlovskänslor, födelsedagsfirande och stundande Håkan Hellström konsert och vad gör väl då lite sommarregn. ;)

  Ta hand om dig kära vän!

  Kram

  SvaraRadera