Välkommen in för bok- eller restips!lördag 5 april 2014

Ö i sikte

Apelsintider i Fornalutxdalen, Mallorca

Hej vänner!
Hoppas ni haft en bra vecka och njuter skön helg. I Skåne har vi haft några svalare vårdagar. Ändå har tulpanerna börjat slå ut på innergården och magnoliaträdens knoppar är på väg att spricka ut.

Men jag drömmer mest bara om öarnas ö just nu- Mallorca!
Om inte alltför lång tid kuskar vi åter runt på små vägar ön runt, mumsar på bocadillos de queso och njuter semesterliv och färskpressad  apelsinjuice.

Önskar er en fortsatt fin helg!
Kram Anna


8 kommentarer:

 1. Åhhhh, det låter underbart! Det hade suttit mer än fint med en resa till solen just nu! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det låter fantastiskt, Anna! Hoppas ni får underbara dagar på Mallorca. Önskar er en härlig resa och ser fram emot dina fina bilder sedan!

  Ha det fint!
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 3. Hej! I går hade vi väldans kyligt här igen så det var fram med vinterjackan igen. I dag är det grått, regnet hänger i luften. I eftermiddag ska dottern ha avslutning på sin dans så det blir uppvisning på scenen av alla dansgrupper, det är soligt att se. Hon är inte ett dugg nervös och tycker hon kan dansen helt perfekt, ha ha, härligt att känna så, så länge det varar.
  I går var det en trevlig tjej här som hämtade tre tuppar och jag blev så glad för det, då slipper vi ju slakta dem. Vi hade så mycket att prata om, hon födde upp grisar med och slaktade de när de var tillräckligt stora så det tingade jag en....
  Mallis, så mysigt att komma dit snart igen.
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Mmm….Anna! Du som fått mig att upptäcka Mallorca igen, fått mig att längta, så mycket att jag känner det i hela kroppen. Njut lite åt mig!

  Ha en underbar resa!

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Åååå...det lät alldeles enormt gott..jag hänger på..hi hi !!!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 6. Ohhhh, vad det låter ....., romantiskt!! Njut!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Här är magnolian också på väg att slå ut. I alla fall på vissa ställen, min magnolia sover fortfarande. Åh, underbara Mallorca. Jag vill också åka dit. Har en kollega som hyrt lägenhet där sex veckor i sommar. Blir lite avis.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Kära Anna!

  Åhhh, jag kan se er sitta där under apelsinlundarna och njuta av värmen, familjen och av att vara tillsammans. Där på ön som för alltid har fångat en stor bit av era hjärtan. Jag hoppas ni har det fantastiskt och njuter till max. Så som jag vet att bara ni kan.

  Ta hand om dig kära vän och så syns och hörs vi snart!

  Kram Lotta

  SvaraRadera