Välkommen in för bok- eller restips!



fredag 8 mars 2013

I väntans tider......!

Jag med "lilleman" för några somrar sedan
Foto: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
Imorse vaknade jag och trodde det var lördag. Lite för tidigt men fredag är ju en riktig favorit dag så det fungerade också!!
Nu väntar skön helg med familjen!
Våren har backat lite härnere men snart, snart är det vår på allvar. Fullt ut.
Annars längtar vi också efter sommaren.
Till sommaren ska nämligen vår familj, om allt går bra, växa från 3 och en vovve till 4 och en vovve!
Spännande!!
Vår lilleman ska bli storebror!
Ibland känns det inte som det var länge sedan kortet togs på stranden en skön försommardag.
Time flies!
 
Önskar er alla en riktigt skön helg!
Kram Anna

20 kommentarer:

  1. Åhh grattis till er vad kul!! För mig har det tåget redan gått:) så jag väntar med glädje på små barnbarn inom några år om jag har tur:)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta! Barnbarn är aldrig fel!!! Inte golden pojkar heller!!
      Kram Anna

      Radera
  2. Hej Anna!
    Vad roligt att höra. Ett stort grattis till dig och din familj till den ny medlemmen som snart kommer vara där. När jag läste din rubrik fick jag gåshud och tänkte ...kan det.... och det kunde det. Förstår att ni längtar. Hoppas du mår bra.
    Det där med att tiden flyger känner jag väl igen. Speciellt när man tittar på barnen. Tänk nu går min yngsta (minsta!) på kinder för sista året och nästa år i februari går även hon till skolan och då har jag två skoltjejer. Vart tog tiden vägen.
    Att vara gravid på våren och försommaren är en bra tid. Jag har "lyckats" med att pricka in en hel sommar och en halv sommar här i Australien med båda och båda somrarna var jättevarma och då bodde vi i ett hus utan AC och huset blev jättevarmt. Det hjälpte inte hur man vädrade. Superjobbigt att vara höggravid i 38 grader vill jag lova. Inget man önskar sin värsta fiende. ;-)
    Sköt om dig!
    KRam Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anette!
      Vilken härlig hälsning jag fick här av dig! 38 grader och ingen AC, jag kan knappt föreställa mig hur det måste ha känts. Just nu rör det sig som bara den i magen så jag tror det blir en aktiv liten krabat!! Förstår om dina flickor börjar kännas stora! Fast å andra sidan är de alltid ens barn oavsett ålder!
      Kram Anna

      Radera
  3. Grattis! Hoppas du mår bra och får all den omsorg en blivande mamma förtjänar - det vill säga total service när du behöver den!
    Visst flyger tiden iväg! Igår var vi vakter på vår dotters 18-årsfest och jag förstår verkligen inte var alla dessa år tagit vägen!!! Nyss var hon ett litet lintroll som tultade omkring här hemma.
    Men var tid har sin charm och det gäller att ta vara på stunderna och bevara minnena i sitt hjärta.
    Kramar
    Suz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kloka ord Suz! Tack för fin hälsning! Precis som du skriver, det gäller att ta vara på stunderna, det är ju trots allt alla de små stunderna som just utgör livet!
      Kram Anna

      Radera
  4. GRATTIS till dig käraste Anna och hela familjen!

    Å, vilken lycka och så glad jag är för er skull! Härliga nyheter ;) Så roligt det ska bli att följa dig under graviditeten och få vara med när ni blir fyra + vovve <3

    Att bli storebror är stort. Jag såg just att min yngsta dotter lade upp en bild på sig och syskonen på Instagram, med en mycket kärleksfull förklaring. Jag har alltid saknat syskon!

    Hoppas att du mår prima! Vår äldsta dotter föddes i maj och jag tyckte det var en härlig tid att vara gravid undre våren. Hon fick snusa i vagnen under äppelträdet under sommaren ;)

    Så lycklig för er skull Anna! Underbar bild på dig och lilleman.

    Ta hand om dig <3

    Varma kramar
    Lotta




    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta,
      Tack för din härliga hälsning! Ja, det är ngt speciellt med syskon. Så mysigt det lät med din äldsta dotters ankomst i maj och att sova under äppelträdet. Vår nya familjemedlem kommer nog att få sova i skuggan av vår gigantiska bok! "Storebror" har många planer för den lilla!!
      Kram Anna

      Radera
  5. Stort grattis till HELA familjen Bokcaféet!!! Vilka nyheter! Jag blir alltid lyrisk över såna nyheter!

    Åh grattis igen och igen!

    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Anna för din härliga grattishälsning! Kul med en hälsning från en super rutinerad mamma!!
      Kram Anna

      Radera
  6. Grattis grattis!
    Vilken sommar det blir för er!
    Det värsta är att du kanske inte hinner med att läsa
    så många böcker och tipsa oss! :)

    Hälsn Maria i Skara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Maria!
      Tack för fin hälsning! Vi får väl se, eller så läser jag fler böcker än någonsin:-)
      Kram Anna

      Radera
  7. Åhhh Anna! Sitter här och blir alldeles tårögd och lite bubblig på en och samma gång. Vilka fantastiska nyheter! Ett stort grattis till er allihop!♥ Och vilken fantastisk storebror er nya familjemedlem kommer att få. Den bäste.

    Jag förstår att längtan till sommaren är extra stor hos er just nu. Vilken sommar det kommer att bli. Stora grattiskramar till er!♥

    Underbar bild på dig och sonen. Kärlek. Och visst är det förunderligt hur fort tiden går, men samtidigt som vi faktiskt hinner fylla all den där tiden med. Jag tänkte på det i morse då jag såg tonårsdöttrarna gå iväg mot en ny skoldag. Hur snabbt det har gått men också hur mycket liv vi har fyllt de där dagarna med.

    Ta nu hand om dig finaste och klappa om magen lite från mig.♥

    Kram Lotta

    Ps. Jag hörde att ni har fått mängder med snö i natt. Tänk, här har vi barmark och strålande solsken. Två skilda årstider i Skåne just nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta!
      Tack för din fina hälsning! Den värmde! Vi vaknade till en galen morgon här. Hela innergården full av snö och E65: an mot Ystad var ingen barnlek. Sonen älskar det och vi hann skotta innergården innan dagis imorse. Han vände mina negativa tankar om snön till ngt fluffigt, magiskt och alldeles underbart! Barnperspektivet på saker är ofta olsgabart! Du har så rätt i att de där dagarna som visserligen stundtals upplevs rusa fram, samtidigt består av så mkt tankar, känslor, minnen och upplevelser.
      Må så gott!
      Kram Anna

      Radera
  8. Nämen vilka härliga nyheter! Stort grattis!! Förstår att ni längtar till sommaren! Jättekul! Ser fram emot att följa er på resan mot 4+vovve. Väldigt fin bild på dig och lilleman, andas så mycket kärlek!
    Stor kram till hela familjen och grattis igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack för dina fina ord Christina! Ja, familjen är verkligen up for a change den här sommaren!!!
      Kram till dig med!
      /Anna

      Radera
  9. Men ååååååh vad ni är fina och soliga! Alldeles ljuvligt med sådär blekblå sommarbilder som ser ut som om Tomas Ledin kommer att hoppa fram vilken sekund som helst :) Underbara sommar. Och underbara saker på gång. Ett fantastiskt stort Grattis & vi måste hinna fika innan sommaren :)

    Kramar i massor
    Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Helene!
      Tomas Ledin miljö, jag fnissar och kan bara instämma!
      Fika innan sommaren är "a must"!!!!
      Sköt om er!
      Kram Anna

      Radera
  10. God morgon Anna från ett soligt men kallt Valbo!

    Fantastiskt roligt att ni ska få bebis, det är verkligen speciellt att vara tvåbarnsföräldrar. Jag tyckte att vi blev "mer familj" än tidigare när nummer två kom till oss. Och för lilleman kommer det ju att bli roligt, han är ju så stor nu att han förstår vad som händer. Varmt, varmt grattis till er!

    Bilden på dig och lilleman är makalöst vacker, jag blir alldeles varm i hjärtat av den! Bebisglädje och moderskärlek i en varm kombination!

    Nu ska jag läsa igenom alla dina boktips ordentligt, och lägga till några av böckerna på min inköpslista. Detta får bli min lugna bloggläsarförmiddag efter en hektisk tid då jag ägnat väldigt lite tid åt datorn. Men nu ska jag ta igen allt jag missat!

    Önskar dig och familjen en jättefin helg, hoppas ni får vårsol och värme!

    Kram Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för jätte fin hälsning Elin! Tack också för mail! Svar utlovas men just nu går min korrespondens i snigelfart!!
      Önskar er en riktigt skön helg!
      Kram Anna
      Ps. Kul att du har en inköpslista på gång. Aldrig fel att fylla på i bokförrådet!

      Radera