Välkommen in för bok- eller restips!måndag 5 november 2012

Lantliv i Östergötland

Tre ljusa hårmanar!!

Gårdens fina får av rasen finullsfår

Spännande att få leka fåraherde med farmor

Äppeltider
 

Sonen klappar mjuk mule
Samtliga foton: Bokcaféet i byn

Hej vänner!
"Livet på landet, det är vad jag vill ha"
Ja, så är det bara och det är nog också vad sonen föredrar!
Efter en helg hos mannens familj i Östergötland är vi fyllda av många härliga minnen.
Kossor, får, hästar, höns, hundar och katter.
Lantliv när det är som bäst!
 
Bloggen återvänder ikväll efter en liten paus. Jag vill tacka för alla härliga kommentarer ni lämnade på föregående inlägg samt även mail som ramlat in i mailboxen.
Vilken glädje!
 
Jag drömmer sådär 24 timmar per dygn om resor just nu så det lär dyka upp restips här inom kort.
Det slukas också böcker för fullt. Så kanske en och annan recension också.
Vi får se, bloggen är bara delvis ur ide!!
 
Sköt om er!
Kram Anna


8 kommentarer:

 1. Jippiiiii! Underbart med ett inlägg från dig. Fick en liten tår i ögat efter förra inlägget ;). Ser fram emot nya restips och förhoppningsvis lite boktips.

  Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofie!
   Kul att du vill läsa mer! Det sporrar att skriva mer!! Bok- och restips utlovas inom kort!!
   Kram Anna

   Radera
 2. Livet på landet är livet på en pinne! ;) Fina bilder på son och djur - tacksamma motiv! Och du. Jag drömmer om resor jag också, så skriv gärna och låt oss följa med dig ut i världen för det är alltid väldigt trevligt! Ha en fin vecka! Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej Lena!
  Tack för hälsning! Fler restips utlovas!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Lycka att se att du skrivit Anna! Underbart. Jag har också blivit så glad för att du tagit dig tiden att skriva så fint hos mig! Då känner jag att du är nära.

  Nu behöver jag också drömma om resor. Härligt om vi kan göra det tillsammans!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Hej Anna! Vilken liten lintott du har var min första tanke och så lik han var hästarna på något sätt. Och så var det så du också skrev ;)
  När jag sedan läste vidare så insåg jag att jag missat något, nu har jag läst ikapp. Visst är det kluvet att blogga ibland, det blir som ett gift man vill men orkar inte alltid och ibland kan det gå ut lite över andra sysslor. Fast det är ju himla kul men som sagt det tar sin lilla tid.
  Att bo på landet har sin tjusning men oj vad jag gillar storstad också. Där vi bor nu är det precis mitt i och det passar mig, lika lång till allt, hav, snö och storstan.
  Längtar också efter miljöombyte så då drömmer jag väll ihop med dig och ser fram emot att få läsa om någon plats du valt.
  Sköt om dig!
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera
 6. Jag drömmer också om ett liv på landet på sätt och vis. Jag bor förvisso inte i ett stort samhälle men på en liten mysig gård...jag där skulle jag vilja bo :)

  Roligt att se att du är tillbaka igen. Själv vet jag inte hur det blir med blogg och allt. Jag är inne i en inredningsperiod och vill bara gå hemma och greja och så. Dessutom har jag börjat att träna på gym så det blir liksom inte så mycket tid över. Men jag försöker att ta mig tid lite då och då.

  Resor ja,,,jag drömmer som du. Kom hem från en vecka i Dublin i fredag och det var en häftig resa. Visserligen var det utbildning men vilken vacker stad. Skulle vilja se mer av den.

  Det ska bli spännnade att läsa om vart du drömmer om att åka!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Hej Anna!

  Underbara bilder och det syns vilken kärlek er son har till djur. Så fina tillsammans! :)

  Ja, jag kan ju bara skriva under vad det gäller livet på landet. Jg kan inte tänka mig att leva någon annanstans. Det här jag har slagit ner mina rötter. Djupt.

  Skönt att ha dig tillbaka i bloggvärlden igen vännen. Du behövs här. Skriv när du har tid och lust. Vi finns här.

  Och att få följa med på dina resor ser vi fam emot Anna. Som alltid. Vi bokade resa för några veckor sedan. Och nu längtar vi. Och fnissar lite över att valet mellan Skottland och Italien blev - Irland. Det blir inte alltid som man tänkt sig, utan ibland mycket bättre.

  Ta hand om dig kära Anna.

  Kram Lotta

  SvaraRadera